SERVICII   DE   CALITATE   LA   STANDARDE   EUROPENE   !

Cum poti sa te "racoresti" fara un aparat de aer conditionat

Exista trei mari lucruri pe care le poti face in caz ca vrei sa-ti pastrezi banii pentru o viitoare investitie in alte lucruri.

Pentru investitii inteligente in climatizare :

www.eastshop.ro

 • Foloseste ventilatoarele.
  Majoritatea ventilatoarelor de pe piata sunt destul de ieftine si nu consuma mai mult decat un bec de 40W, de aceea reprezinta o optiune fiabila, in special in caz ca nu ai suficiente fonduri pentru achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Cauta acele ventilatoare cu miscare de oscilatie si trepte de viteza care pot fi programate direct folosind telecomanda. Vei economisi mai mult timp si vei putea sta mai confortabil pe fotoliu stiind ca nu trebuie sa te ridici de fiecare data cand vrei sa setezi nivelul de ventilatie.
  Un mare avantaj al ventilatoarelor este ca pot fi mutate in diverse camere, in functie de necesitate. In plus, poti folosi mai multe astfel de aparate moderne si in alte locuri din casa sau apartament. De poti folosi un ventilator cu o putere mai mare in camera in care petreci mai mult timp si unul mai mic pentru dormitor. Un ventilator de tavan reprezinta o alta optiune fiabila si de bun augur.
 • Protejeaza-te de soare
  Al doilea lucru pe care il poti face pentru a evita investitia intr-un aparat de aer conditionat este sa inveti cum sa te protejezi de soare. Tine geamurile deschise pe timpul noptii si aeriseste casa, mai ales pe timpul verii cand caldura este insuportabila atat noaptea, cat si ziua.. Daca ai ferestre catre vest sau est, inchide-le dimineata pe cele de catre est, iar dupa-amiaza pe cele care dau spre vest. Daca sunt orientate spre sud, inchide-le pe toata durata amiezii. Facand astfel, iti protejezi casa de caldura torida a soarelui si reusesti sa diminuezi o eventuala crestere constanta a temperaturii.
 • Investeste in jaluzele de calitate, de culoare deschisa
  Jaluzelele de culoare inchisa vor atrage si mai mult caldura, de aceea este imperios necesar ca sa-ti montezi draperii si perdele de culoare deshisa, preferabil alb. Totodata, alege modelele care sunt facute din fibre de calitate, nu din materiale de proasta calitate. Inainte ca sa achizitionezi jaluzelele potrivite, consulta mai multe site-uri online si revista in cautare de review-uri si sfaturi.

De ce aparatul de aer conditionat

Totusi, este de preferat achizitia unui aparat de aer conditionat, deoarece ofera mult mai multe beneficii decat jaluzelele, ventilatoarele sau alte metode de protectie impotriva caldurii. Pe langa faptul ca aparatul de aer conditionat raceste aerul si ajuta la mentinerea unei temperaturi constante in incapere, acesta creeaza un mediu placut si imbunatateste procesul de retinere a prafului.

Aparatele moderne de aer conditionat au avantajul ca previn crizele de astm, alergiile si bolile respiratorii asociate poluarii, datorita faptului ca poseda filtre anti-poluare si anti-praf de calitate. Totodata, se creeaza o atmosfera linistita si plina de voie buna, pentru ca temperatura aerului este redusa indeajuns de mult pentru a te putea bucura de racoare si a gandi limpede, chiar daca afara sunt peste 40 de grade Celsius. In plus, aparatele de aer conditionat limiteaza inmultirea microorganismelor si a mucegaiului.

Avantaje aparate aer conditionat.Investeste in aer conditionat.www.eastshop.ro