SERVICII   DE   CALITATE   LA   STANDARDE   EUROPENE   !

Daca tot trebuie sa muncesti de acasa, o poti face in deplin confort, nu-i asa? Cel mai bun mobilier pentru birou (www.atvangarde.ro este acela care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra, si va ofera confortul necesar pentru a fi extrem de productiv. Cu toate acestea, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a va alege mobila de birou, cum ar fi dimensiunile spatiului disponibil, bugetul alocat, sau cat timp va fi utilizat de-a lungul zilei. Iata cateva sugestii legate de realizarea mobilierului.

Masoara spatiul disponibil pentru mobila.

Una dintre cele mai mari greseli pe care le puteti face este aceea de a nu masura spatiul inainte, nestiind astfel de cat loc disponibil dispuneti. Daca doriti sa evitati o eventuala "surpriza" la sfarsit, masurati cat mai temeinic spatiul dumneavoastra pentru a tine seama de usile de acces in camera, ferestre si de mobila deja existenta acolo. Tineti cont de cum va fi pozitionata masa de lucru, in asa masura incat sa aveti suficienta lumina naturala ziua, iar in fata acestuia sa se afle eventual o priveliste sau niste obiecte care sa va inspire.

Aloca un buget.

Inainte de a selecta piesele de mobilier, dar aceasta numai dupa ce ati executat masuratorile, puteti seta si un buget pentru mobila si obiectele de decor necesare. Cat de mult, sau de putin sunteti dispus sa cheltuiti este alegerea dumneavoastra personala. Puteti arunca un ochi pe site-urile cu mobila sau cauta anunturi cu producatori de mobila la comanda, insa tineti cont si de echipamentele electronice de birou necesare (calculator, monitor, imprimanta, etc.), pe care probabil va trebui sa le achizitionati dupa ce terminati cu mobilarea incaperii in care veti lucra.

Cat timp si cum vei folosi spatiul de lucru?

Daca intetionati sa va petreceti putin timp lucrand la biroul de acasa, atunci nu investiti in piese de mobilier inutile si pe care nu le veti folosi. Incercati sa va faceti o lista cu strictul necesar comparativ cu timpul de lucru petrecut si spatiile de stocare de care aveti nevoie. Daca in schimb veti folosi biroul pentru o activitate full-time sau il veti imparti cu altcineva, atunci veti avea nevoie cu siguranta de mai mult mobilier, masa de lucru, rafturi pentru documente, etc.

Pentru ce tip de mobila optezi?

Este foarte important sa va decideti asupra tipului de mobilier, astfel incat sa nu depaseasca bugetul alocat. Daca aveti un spatiu care va permite amplasarea unor piese de mobilier de tipul celor pe care le gasim in magazinele obisnuite (dimensiuni standard, de serie) si se incadreaza in acesta, atunci veti putea economisi timp si bani. Insa exista si posibilitatea alegerii celeilalte variante, realizarea mobilierului pe comanda, fie din lemn masiv sau furniruit, fie din pal melaminat. Mobila realizata la comanda, chiar daca este mai scumpa si necesita un timp mai mare de asteptare are numeroase avantaje: puteti alege culoarea, materialele, accesoriile, feroneria si cel mai important lucru este ca puteti avea o mobila pentru birou la dimensiunile dorite.

Alege doar mobila care iti place, care ti se potriveste.

Preferati un stil de mobilier mai clasic, de epoca, sau unul contemporan? Poate cate putin din toate? Stilul dumneavoastra va va ajuta in personalizarea biroului de acasa, sa va puneti amprenta asupra atmosferei create in acea camera.

Mobila pentru birou trebuie sa vi se potriveasca, sa fie in concordanta cu statura. De exemplu daca sunteti mai inalt, alegeti-va un scaun si o masa de lucru care sa va asigure suficient loc de miscare a picioarelor si a corpului in timp ce lucrati, sa fie conforme cu statura si cu greutatea dumneavoastra. Un mobilier poate arata super insa felul in care va simtiti utilizand-o este mult mai important si mai benefic pentru activitatea dumneavoastra.

Biroul, spatiul de lucru de acasa este un element important pentru multi dintre noi. Drept urmare, de ce sa nu-l amenajam si sa creem o atmosfera asa cum ne dorim? Orice alegere ati face, asigurati-va ca spatiul dumneavoastra va reprezinta si va inspira in tot ceea ce faceti. Pentru idei si mobila pentru birou : www.atvangarde.ro.